2013-10-29

  2013-10-29 / 18:25:57 / Vardagligt / 30 KOMMENTARER
Hej på er mina fina. Har nog haft en av de bättre dagarna på länge idag. Den har varit sådär magiskt bra. Jag har spenderat dagen i Luleå stad med shopping, fina människor och lunchande. Med ett leende. Det kan inte bli mycket bättre än så. Köpte några nya plagg till höstgarderoben som jag verkligen ska försöka hinna visa er. Känns som att jag verkligen har mig en slags drömgarderob nu. To have or not to have the closet, that's the question. 
 
 

Måndag Måndag Måndag

  2013-10-28 / 20:37:00 / Vardagligt / 26 KOMMENTARER
Hej på er. Klockan är nu 20:31 och det är måndagskväll. Det är sådär höstigt mörkt ute och man känner av vilken underbar höst det faktiskt är. Och vilken underbar höst jag har varit med om Jag är helnöjd över den höst som jag har fått att erbjuda och tror att den kommer att bli så mycket bättre under de närmsta veckorna. Och speciellt nu i veckan. Dagen har varit bra och jag har mestadels gjort sånna där bra saker. Varit måndagsglad. Peppad. 
 
Jag är verkligen pepp på denna vecka. Och jag måste verkligen njuta av den här tiden. Som ni också borde göra. Gör så att varje ögonblick är värt att minnas fina ni. 

2013-10-27

  2013-10-27 / 20:42:00 / Vardagligt / 25 KOMMENTARER
Så himla bra söndag det har varit. En av de bättre på väldigt länge. Åt en sån där mysig söndagsbrunch, for iväg och gjorde några små ärenden och har sedan bara varit här hemma och varit effektiv. Känt sig söndagsglad. Nu under kvällens gång så ska jag mysa i soffan, vilket var så länge sedan. Någon film ska jag slå igång, mysigt. Hur har eran söndag varit? 

Söndagsfrukost

  2013-10-27 / 10:08:01 / Vardagligt / 46 KOMMENTARER


Söndagsfrukost när det är som härligast, med fint sällskap och noll ångest över dagen eller kommande vecka. 

20:30

  2013-10-26 / 20:29:43 / Vardagligt / 21 KOMMENTARER
Denna dag har varit så himla fin och bra. En helt underbar start på detta höstlov. Gick runt på stan med familjen, lunchade och fick verkligen ha kvalitetstid. Fann några fina höstmåsten. Som man vill att vissa dagar ska vara. Kvällen blir det traditionella halloweenfirandet. Utklädnader och känslan. Är det halloween så är det. 

Lördagsplanerna

  2013-10-26 / 10:50:09 / Vardagligt / 29 KOMMENTARER
Skulle vilja bjuda er på massvis med bilder men har inga bilder att erbjuda. Kameran har jag glömt i stugan och telefonens bilder är inget att visa. Dock så hade jag tänkt att se om jag har någon gammal kamera liggandes där hemma så jag kan lägga upp någon outfitbild. 2008-stilen. 
 
Idag så ska jag börja dagen med några timmar i staden, hade tänkt att handla inför helgens bravader och se om det finns några nyheter i affärerna i min svarta tunika som är underbar nu under hösten. Möjligtvis luncha på något helmysigt ställe med min familj. En bra lördag ska detta bli, jag vet det. 

2013-10-26

  2013-10-26 / 09:59:31 / Vardagligt / 5 KOMMENTARER
Det känns så otroligt bra att kunna säga att jag nu är ledig i över en vecka framöver. Att kunna säga att jag kommer må så himla bra, konstant under en veckas tid. Att veta att man kan göra nästan vad som helst och att det inte finns några hinder. Höstlov är så himla bra. Och höstlovsplaner med. 
 
Inveg lovet med en kväll som blev riktigt bra. Trevligt sällskap, bra stämning och den där känslan som man bara har ibland. Eller jag hade den hela gårdagen i princip. Det är något med halloween, alla pumpor och utklädnader. Att få vara någon annan för en stund. 

En sådan dag

  2013-10-24 / 20:15:17 / Vardagligt / 4 KOMMENTARER
Ännu en dag har jag fått gå runt med ett leende på läpparna. Har haft en sån himla bra dag och känner mig rent utav lycklig och stolt över mig själv. Det känns ju obeskrivligt underbart att det är en sån dag idag. Och att lyckan ska fortsätta känns ju ännu bättre. Imorgon är det fredag och sedan en veckas ledighet. Tack du store. 

Onsdagslycka

  2013-10-23 / 21:53:41 / Vardagligt / 3 KOMMENTARER
Det finns ingen själ därute som är mer glad och lättad än mig nu. Ingen som kan vara så lycklig som mig. Ingen kan vara så lycklig av så små saker. Små vardagsbekymmer som försvunnit. Jäklar vad bra onsdag det blev tillslut. 

20:e oktober 2013

  2013-10-20 / 15:06:37 / Vardagligt / 12 KOMMENTARER
Söndag. Det kändes redan imorse när jag vaknade som en himla bra dag. Har ju bara en vecka nu innan höstlov och allt annat skoj. Är så glad och mår så bra av tanken att jag snart ska få ha en härlig vecka. Så mycket som kommer hända. Kärlek. 
 
Denna söndag ska jag avnjuta en härlig söndagskänsla, se solsidan med resten av Sverige och söndagsmysa. Så bra. Och lite plugg ska försvinna från en hög. Helgen har varit helbra. Jag mår helbra. Söndagen ska bli helbra.
 

Aztek.

  2013-10-18 / 14:18:00 / Moderelaterat / 52 KOMMENTARER
 
Denna underbara "bustier" köpte jag på Bershka i Paris för någon månad sedan. Älskar den, både materialet och mönstret. Så snyggt. Har en del plagg som jag införskaffat mig under den senaste perioden som jag ej visat er, så under den närmsta tiden så kommer jag att erbjuda er detta. Bättre sent än aldrig. Haha. 
 

To be continued

  2013-10-17 / 20:27:08 / Vardagligt / 8 KOMMENTARER
Och dagen har inte varit dålig den heller. Den har varit riktigt bra. Varit sådär extra effektiv, haft utvecklingssamtal och kämpat på inför kommande helg. Imorgon ska jag verkligen känna mig nöjd och glad. Och lycklig, av att det är fredag. Puss. 

Snowy day

  2013-10-17 / 20:23:35 / Vardagligt / 1 KOMMENTARER
Den första snön är något som jag älskar och hatar. Det är himla vackert med snöklädda träd och något som lyser upp tillvaron. Det är himla mysigt också, det höjer verkligen den där mysfaktorn som jag har ikväll. Åt middag med fina, hade trevliga pratstunder och planerade. Det är som det ska vara. Underbara torsdagskväll. 

Precis som jag

  2013-10-16 / 19:31:41 / Vardagligt / 41 KOMMENTARER
Så himla bra jag mår just nu. Alla tankarna är borta och kommer vara det i några dagar. All ångest om vad man ska göra och vad man inte ska göra. Den där bra känslan är här för att stanna. Har inga måsten och har bara bra planer. Jag mår himla bra för stunden. Jag vill säga att jag är sådär mega lycklig. Och glad. Och jag vet inte vad det beror på, kanske att allting faller på plats. 
 
Eller att ibland så är det en sån där tid då man bara kan vara glad. En sån där tid som man älskar. Det kan möjligtvis också vara för att den första snön föll under dagen. Att jag har fina människor runt om mig. Att jag har bra planer för dagarna framöver.  Att jag har saker att se framemot. Att jag har så många SATC-avsnitt. Jag vet, jag är som alla andra. Puss. 

13:e oktober 2013

  2013-10-13 / 19:51:50 / Vardagligt / 3 KOMMENTARER
Okej, nu är det dags. Jag ska ta tag i bloggningen och alla kommentarer som jag fått under den senaste veckan. Jag har inte haft så bra uppdatering eftersom att jag har haft fullt upp med annat. Jag har haft fullt upp med att bara vara och leva under denna underbart vackra höstvecka. Vad har då veckan erbjudit? Maggios nya. Det där gamla vardagliga, kvällar som har varit så mysiga, skratt, gamla minnen, några timmar i staden, lagt till nya höstminnen. Avklarat punkter från min lista över vad jag ska göra och uppnå under denna månad. En bra vecka med andra ord. En fin vecka då jag mått helbra. Hur har det varit med er? 

Helgens begynnelse

  2013-10-12 / 09:19:27 / Vardagligt / 6 KOMMENTARER
Inveg helgen med kanske årets sista grillning, trevligt sällskap och massor med glada miner och skratt. Påminde mig så himla mycket om dagar från förr. På ett bra sätt. Resten av helgen är ganska så oplanerad - Har tänkt att uppdatera er om den gångna veckan, må bra och njuta. Så bra i mina öron. 

Jag har ej glömt er

  2013-10-10 / 20:28:55 / Vardagligt / 1 KOMMENTARER
Jag vet. Jag vet. Veckans uppdatering har varit riktigt dålig, men just nu händer så mycket. Jag har inte tiden, men jag känner saknaden. Jag saknar er. Jag vill veta allt som har hänt. Och ni ska få veta allt om den gångna veckan. Vad jag kan säga nu: Jag mår himla bra under dessa oktoberdagar. Jag tar dagarna som de kommer och låter små saker förgylla vardagen. Jag ler. Jag spenderar tid med fina. Och ikväll så är jag mer glad än någon annan dag: DET ÄR FREDAG IMORGON. Love. 

7:e oktober 2013

  2013-10-07 / 20:16:36 / Vardagligt / 16 KOMMENTARER
Hade en så bra helg tillsammans med fina människor. Trevligt sällskap, vackra vyer, varma tröjor, Kåbdalis nattliv och nya härliga minnen. Så, det var min helg - Hade med mig kameran men tog dock inga bilder. 

Idag har det varit en alldeles vanlig måndag. Är inne i en period nu då jag känner att det är igång, vet inte om jag tycker det är positivt eller negativt. Man vill ju ha något men inte för mycket. Man vill känna den där känslan men vill helst undvika den. Hata älska känsla. 

Stughelg

  2013-10-05 / 09:36:00 / Vardagligt / 22 KOMMENTARER
Vad jag kan säga om helgen: Eller snarare vad jag själv vet om den. Den ska spenderas i stugan med fina människor, glada miner, vackra vyer och möjligtvis snö. Hur många fina minnen har jag inte från denna mysiga stugby? Och nu börjas det ju. Premiär snart. Säsongen är inne. Livet. Det händer allt mer. Åh jag har saknat stuglivet. 
 
Vad den tyvärr också erbjuder: Ingen blogguppdatering, så det får stå tomt här under helgen. 

4:e oktober 2013

  2013-10-04 / 20:31:31 / Vardagligt / 9 KOMMENTARER
 
Hade en sån himla bra fredagskänsla imorse när jag vaknade upp. Mådde som man vill må. Mådde som jag älskar att må - Bra. Glad. Fredagsfin. Man känner sig lycklig av allt. Inget kan ta ner en just då. Man kan klara det mesta. Man vill. Bara pga. dagen. Den där känslan. Och den har hållit i sig under dagens gång, en riktigt bra fredag är vad jag har att säga. 
 
Innehåller allt och lite till. Det mår man bra av. Fjärde oktober 2013, bra dag. Himla bra dag. 

Kanelbullens dag

  2013-10-04 / 13:25:37 / Vardagligt / 25 KOMMENTARER
Nu ska jag baka massor med kanelbullar. Puss. 


Girls night

  2013-10-03 / 19:52:17 / Vardagligt / 49 KOMMENTARER
Ikväll fylls stadens gator med tjejer från hela länet. Riktigt trevligt och mysigt med en tjejkväll. Mode, fika, skönhet och som det ska vara. Det är en viss känsla när man tittar in i alla affärer, alla har den där glada attityden. Den där attidyden att allt är underbart. Och inget kan stoppa en, iallafall inte just nu. 
 
Trots detta befinner jag mig inte inne i staden, man växer väl upp. Haha. Dock skulle jag gärna vilja fynda en grå mysig tröja från Gina Tricot och ett par snygga skor från Scorett. Jag hänger hemma med fina människor och njuter av denna underbara torsdagskväll efter en bra dag. Perfekt. Bra sällskap och bra minnen. Laddar upp för en helg som kommer briljera. 
 

3:e oktober 2013

  2013-10-03 / 12:08:29 / Vardagligt / 11 KOMMENTARER
Känner att det är dags att jag skriver ett inlägg från skolans korridorer. Det var ett tag sedan. Variation, haha. Mådde betydligt bättre under morgonen så drog mig till skolan. Det känns bra att sitta här, med vännerna och realiteten. Det känns så himla bra. Nu är jag glad och mår bra. Dagen verkar bli himla bra. Pussar. 

Älskvärda ting

  2013-10-02 / 19:04:55 / Vardagligt / 53 KOMMENTARER
 
Några älskvärda ting som jag uppskattar då man mår dåligt: Fina texter, era kommentarer, kloka citat och bilder, min säng, pussar, kramar, en bra bok, goda tankar, att drömma sig bort för några minuter, avsnitt från någon grym serie som man råkat missa och annat. Te som luktar vanilj. Klädhemsidor. Skohemsidor. Podcasts. 
 
Ungefär hur min dag har sett ut ↑. Sjuk onsdag. 

Empire state of mind

  2013-10-01 / 21:24:23 / Vardagligt / 38 KOMMENTARER
 
En drömdestination. För mig är det en plats vars allting faller på plats, och där man är med människorna man älskar. Det är en plats som man skulle kunna stanna på trots sitt mående. Det är en plats som inte går att beskriva med ord. Drömdestinationen för mig är staden som aldrig sover - New York. 
 
New York verkar vara en stad som har allt. Den har de stora byggnaderna, den har en slags historia, den har sevärdheterna, och allt som man velat se sedan flera år tillbaka. Den har ett plats i våra hjärtan tillsammans med modet och människorna i staden. Att vakna upp och möta dagens ljus i New York är en dröm för mig. Det är en dröm som skulle gå i uppfyllelse, att sitta i Central Park med jordgubbar doppade i choklad och botansiera. Att gå runt bland skyskraporna och fånga dagen. Att få le i mina drömmars stad. Detta är min motivering till varför jag ska vinna en resa till staden som aldrig sover och alltid funnits där. 
 
Just nu håller Momondo en tävling i samarbete med blogg.se om att vinna sin drömresa. Vad man behöver göra är att skriva ett inlägg om resan på sin blogg om varför just du vill besöka denna plats och varför just du ska vinna. Direktlänken till tävlingen hittar ni HÄR. 
 

There was somethings between us

  2013-10-01 / 20:13:47 / Vardagligt / 28 KOMMENTARER
 
Denna tisdag har jag inte mycket att säga om. Vill mest av allt dela med mig av massa citat, som både förgyller dagen och hösten. Jag är så himla lycklig, och vill dela med mig av min lycka - Men jag vet inte hur. Eller när. Jag ska iallafall fortsätta ha en bra tisdag nu. Hur har eran dag varit förresten mina fina? ♥

Tisdagsglad

  2013-10-01 / 09:31:18 / Vardagligt / 17 KOMMENTARER
Något som jag älskar med tisdagar är att jag har sovmorgon. Man hinner så mycket och man hinner verkligen piggna till. Man hinner må bra. Man hinner reflektera. 

Denna sovmorgon har jag ätit god frukost och lyssnat på podcasts. Nu ska jag läsa igenom mina anteckningar inför lektionen jag ska hålla i eftermiddag på Pedagogiskt ledarskap, blir riktigt bra och intressant.