Valborgsmässoafton

  2013-04-30 / 21:33:59 / Vardagligt / 19 KOMMENTARER
Måste börja detta inlägg med att tacka er alla för de fina kommentarer ni ger mig dagligen. Tusen hjärtan till er, mina fina. Vet inte riktigt varför jag känner mig så här sentimental. Jag hade också tänkt att önska er en så bra kväll som möjligt, glad valborg. 
 
Ikväll så myser jag i soffan. Movie, ätbart och mina favoriter. Varken jag eller vädret känner sig på topp just nu. Så, detta får bli en perfekt kväll för att ha myskväll. Jag klagar inte. Det måste seriöst vara dagens höjdpunkt. Tidigare ikväll har jag hunnit med trerätters med familjen och ett besök vid majbrasan. Trevligt Trevligt. 
 
Ännu en gång, GLAD VALBORG! ( Säger man verkligen så?) Men men, sköna maj välkommen. Herregud det är maj imorgon. Galet. 
 
 
 

Strawberry, you're my dream.

  2013-04-29 / 20:27:07 / Nytt/ Wanted / 64 KOMMENTARER
Click FÖR större bild
 
Jag måste bara dela med mig av denna som ett beautytips. Strawberry Body Butter från The Body Shop. Helt underbar, både som present till andra och sig själv. Luktar som sagt jordgubb och så somrigt. Och inte helt fel att den också är bra mot huden. Skulle jag ge den 1-5 stjärnor skulle den vara en solklar 4:a. 

29:e

  2013-04-29 / 16:27:13 / Vardagligt / 60 KOMMENTARER
Hej på er. Måndag idag och vilken grå dag det har varit. Regn, regn och åter regn. Jag vet knappt vad jag ska säga. Allting ser ju likadant ut. Ge mig mer variation. Det var allt från vädret, över till nyheter. 
 
Under dagens gång har jag varit hemma. Klarade inte att gå till skolan idag, jag och min kropp. Att man aldrig får vara fullt frisk. Så, jag har traskat omkring i mina favoritpyjamisar och kollat weheartit. Jag har också återupplevt gamla minnen genom att se Grease. Gud vad jag älskar filmen. You're the oooooooone thaaaat IIIIIII waaaaaaaaaaaant. Doudodudou honey. 
 

Waking up in Kåbdalis.

  2013-04-27 / 09:20:24 / / 37 KOMMENTARER

Bestämde oss i sista stund igår kväll att bege oss till Kåbban. Skidort. Igår kändes det som en grym idé, idag - Nja. Vanligtvis vet ni vilka planer vi har här. Skoter, snöbollskrig och sådant. Allt inkluderar snö. Och glada leenden. Men det är ingen snö kvar. Tjoho. Vad ska vi göra nu???


Allow me to introduce-

  2013-04-26 / 15:10:40 / Vardagligt / 70 KOMMENTARER
Efter en viss tid insåg att jag det behövdes något. Något nytt. Vilket ledde till en helt ny design. Nya färger på nästan allting, ny header och ännu mer. Jag tycker än så länge att det känns bra och somrig, det är bara att kommentera om det är något som tjorvar. Eller om ni hellre föredrar den tidigare, haha. 
 
 
Ps. Jag kan le. Men ni ser hellre detta icke leende, istället för min tandställning. 
 

.

  2013-04-26 / 13:47:00 / Vardagligt / 15 KOMMENTARER
Large

Lovely.

  2013-04-25 / 19:19:13 / Vardagligt / 33 KOMMENTARER
Något som förgyller min dag i sängen är det faktum att BikBok har halva priset på allting. Endast idag. Materiell lycka. Känner att jag är nära på att klicka hem några fina sommarsaker. Hittar så mycket som jag (tror) att jag behöver. Önska mig lycka till med att hålla beroendet borta. 

Update me.

  2013-04-25 / 13:52:10 / Vardagligt / 26 KOMMENTARER
Jäklar, nu inser jag hur tomt det har varit här. Det tar sin tid att inse att man måste tillbaka igen. Att man måste börja om igen. Att man måste sätta något av en punkt. Och starta upp en ny mening. Att inse att man inte har varit sig själv på sistone. Men nu ska vi fokusera på framtiden. Inte dra massor av ursäkter varför det varit stilla. 
 
Idag är det torsdag. Jag har lyckats dra på mig sjukan, så min dag spenderar jag i sängen. Och försöka ge ett litet försök till att få denna blogg att återupplivas. Eller så, fortsätter jag ligga i sängen. Får se hur jag mår. Nog om mitt mående. Hur är det med er? Uppdatera mig. 
 
 

Apr. 23, 2013

  2013-04-23 / 21:08:03 / / 2 KOMMENTARER

Hej på er. Detta inlägg måste jag börja med några slags bekännelser. Ett, jag är förhoppningsvis tillbaka. Snart. Just nu består mitt liv mest av allt plugg och skola. Mina dagar ser exakt likadana ut hela tiden. Inget händer. Bokstavligt talat. Och det betyder att uppdateringen är låg, om ni då inte vill ha hundra inlägg om vad jag pluggar. Säg nej. Säg nej.

Så, det jag skulle vilja meddela är att jag är tillbaka när detta kaos är över. Och då kommer det bli något av en ny start. Bättre uppdatering. En ny design. Nya inlägg. Ny Sarah.


I wear those shoes

  2013-04-18 / 19:37:46 / Nytt/ Wanted / 64 KOMMENTARER
Nudefärgat och sandaletter. Det kan verkligen inte gå fel. Just dessa är jag ganska så nära att klicka hem. Perfekta med andra ord. Måste ju preparera sommargarderoben. Tänk till en vit virkad klänning. Åh man blir ju kär. Det som inte var helt fel med dessa är ju att det kostar under femhundralappen. Måste. Klicka. Hem. 

You can't stop me.

  2013-04-18 / 18:00:00 / Vardagligt / 26 KOMMENTARER

Peuff. Vilken dag. Jag har hunnit med så mycket under dagens gång ( Superwoman, haha). Två korta tänka-lektioner, pannkakslunch, visit hos farmor och farfar, snart checkat av mitt svenskatal och detonerat en klädbomb. Samt skrivit ett inlägg om vardagliga sysslor. Applåder. Mer ska läggas till på dagens lista. Tror detta är en sån dag. Då inget kan stoppa en. Men ikväll blir det en kväll i sann chill- anda.


Do it sweeties.

  2013-04-18 / 16:15:00 / Vardagligt / 1 KOMMENTARER
 

The third day

  2013-04-17 / 19:58:14 / Vardagligt / 35 KOMMENTARER
Hej på er mina fina. Jag vet att ni saknat mig. Jag är nu tillbaka från en dags bloggpaus. Nej, skämtåsido har inte riktigt hunnit med att uppdatera här. Men nu är jag visst tillbaka, eller något sådant. Sluttjatat om detta nu. 
 
Dagarna två har spenderat som de flesta av er andra. Studerat. Haft en ta hand-om-mig-själv-kväll. Njutit av våren. Strosat runt i skinnjackan längs gatorna. Fixat klart talkshowen, herregud jag ska aldrig bli programledare för Mornings In Lappland ( och nej, resultatet kommer inte visas). Mått bra. Bara varit. Upplevt en bra tisdag och onsdag. 

Just another manic monday.

  2013-04-15 / 20:03:30 / / 15 KOMMENTARER

Denna vecka startade jag med den längsta och värsta skoldagen. Trots det har måndagsångesten knappt existerat. Har gått omkring och mått så bra och varit glad. Varit extra effektiv. Tvärtom hur man vanligtvis brukar vara och känna sig på måndagar. Varför? Det är inte länge kvar av den här terminen nu. Helt sjukt hur fort det här året har gått.


The end of the weekend.

  2013-04-14 / 20:15:55 / Vardagligt / 15 KOMMENTARER
Herregud vad dagarna går fort. Ännu en helg har passerat, som har varit riktigt bra. Den har spenderats i Kåbban i det underbara vårvädret. Så skönt med plusgrader och sol. Jag har tagit mig en sista skotertur, tolkat med åkmadrass och haft det allmänt trevligt. Ni vet, sånt man gör i fjälls. 
 
Nu järe slutbabblat om min helg. Hur klån har eran vari? ( Pitmål, när de jär som bäest) 

About this weekend

  2013-04-13 / 13:31:43 / Vardagligt / 26 KOMMENTARER
För mig verkar det vara något slags fel med blogg.se appen, så tänkte redan nu meddela er att uppdateringen under den här helgen kommer vara rätt så låg. Planerna verkar vara att jag ska spendera helgen i Kåbdalis. Vilket troligtvis kommer bli riktigt mysigt, en sista helg med snöskoter, stugmys och häng i backen. En helg då man kan bara vara. 
 
Jag ska troligtvis ha en riktigt bra helg, hoppas ni också får det. Ps. Detta var mitt livs värsta blogginlägg någonsin, telefonen ska korrekta allt jag skriver. Bonne telephone. 

Funky Friday

  2013-04-12 / 15:53:39 / Vardagligt / 47 KOMMENTARER
Jag älskar verkligen fredagar. Kärlek med andra ord. Inget kan svika en under denna dag. Ni vet när man har en känsla att den kommer bli bra, men man vet inte varför. Man har inga planer alls men det slutar rätt så bra i slutändan. Man är glad. Man svävar nästan på moln. Just dessa dagar mår jag så bra. 
 
Och ja förresten, darlings. Idag är det fredag, om ni skulle ha missat det. Min dag har än så länge varit väldigt bra, hur har eran varit? 
 
 

Mr. Hairdresser

  2013-04-11 / 15:50:45 / Vardagligt / 27 KOMMENTARER

Snart befinner jag mig i frisörstolen. Har ingen aning alls om hur jag ska klippa mig. Page som Blick här nedan, Britney eller varför inte behålla längden? Frågetecken.


Seriously, it's here.

  2013-04-10 / 20:45:15 / Vardagligt / 23 KOMMENTARER
Onsdag. Dagen till ära har jag spenderat med vännerna i skolan, logaritmer, släktmiddag, fått besked om att jag fått sommarjobb och bara varit. Vilket också kan översättas till en rikigt bra dag. Tyvärr hann jag inte med allting jag hade på dagens att göra lista: Att njuta av vårvädret på stans gator. Tänk converse, skinnajckan och brillorna. Herregud, våren är ju här. 
 

It's like you're my mirror

  2013-04-09 / 21:57:00 / Vardagligt / 20 KOMMENTARER

Avslutar kvällen med världens grymmaste låt. Ryser.


It goes fast, you know

  2013-04-09 / 20:09:00 / Vardagligt / 12 KOMMENTARER

Tisdagen är nu avklarad. Dagen har bestått av några timmar av skola och stand up komikern Al Pitcher, där jag fick mig några skratt. Det har varit en sån där bra tisdag. Då man känner sig sådär extra glad. Och man kan inte riktigt säga vad det är. Då man nästan kan göra vad som helst. Inget kan gå fel. Sånt gillar jag. Tisdagar då man mår bra.

Nog om mig. Hur är det med er?


Let's go to the bed.

  2013-04-08 / 21:42:53 / Vardagligt / 26 KOMMENTARER
Wow Sarah, nu har du lyckats skriva flera inlägg i rad som inte handlar om ditt vardagliga liv. Mycket bra jobbat. Nu bryter vi den trenden, dvs. att inte skriva vardagligt. För nu är vi ju alla tillbaka till vardagen. Vilket känns både positivt och negativt. 
 
Nu när jag sakta tänker över saken, inser jag att just detta inlägg blir nog inte något om min dag. But Why? Jag har i över en halv timme suttit och stirrat på tangentbordet. Resultatet? Sarah och måndagar. Ingen bra kombination. Slutkörd, yes. 
 
Let's go to the bed. 

Little Lions?

  2013-04-08 / 19:55:50 / Vardagligt / 21 KOMMENTARER
550626_426022850771600_1165712471_n_large
 
Jag berättar för mina föräldrar att jag nu sett klart Pretty Little Liars. Vilket inte alla alltid trott det haft det namnet. Liksom vem har inte hört fel någongång? 
 
Jag: Alltså, nu har jag sett klart PLL
Pappa: Va? 
Jag: Ja, men jag har sett klart det.
Pappa: Vad är det du säger? Jag trodde att det hette Pretty Little Lions. Lions
 
 
 
 

Platforms

  2013-04-06 / 20:50:56 / Vardagligt / 29 KOMMENTARER
Source: Kenza 
 
Det senaste som kommit på min hitlist eller måste-ha lista för våren är Converse Platforms. Känns som att det är något speciellt med dessa pjucks. Känns som att de passar till de mest simpla outfitsen. Asbra. Ett annat stort plus (eller ska jag kalla det högt?) är att de är perfekta för korta jag.  

Adventure

  2013-04-04 / 20:16:48 / Vardagligt / 53 KOMMENTARER
Dagens äventyr har bestått av shopping i Skellefteå stad. Några små inköp blev det, men fann tyvärr inte det som stod högst upp på min hitlist- Jeansjacka. Jakten får fortsätta någon annan dag. Må den bästa kvinnan få den. Dagen bestod också av gott sällskap, himmelskt god mat och invinging av skinnjackan, vilket jag ångrar nu. Djupt.
 
 
 

Pretty Little Liars

  2013-04-03 / 21:30:55 / Vardagligt / 20 KOMMENTARER
Ikväll tänker jag göra som nästan alla andra bloggare- Ha mini-maraton av underbara Pretty Little Liars. När det inte finns några mer avsnitt vet jag inte vad jag gör. Under kvällens gång har jag varit ute på en powerwalk och bokat in sommarplaner, om någon antecknar. Morgondagens planer ser väldigt bra ut, jag älskar lov. 
 
Well, Well gotta get back to Rosewood now. See ya. A

hello, April

  2013-04-03 / 10:30:05 / Vardagligt / 46 KOMMENTARER
Tumblr_mkn3il6usl1s8aoglo1_500_large
Tror inte att det är många som missat att vi ännu en gång bläddrat fram en sida i kalendern. Om inte så blev man väl lurad, din dumma sill. Just denna månad har jag höga förväntningar på. Det känns som att det kommer bli bra. Våren, det kan ju inte gå fel. En tripp till Skellefteå, vårnyheterna i affärererna, dagar i solstolen och timmar av att bara vara. April, bring it. 

2:a april

  2013-04-02 / 20:27:43 / Vardagligt / 21 KOMMENTARER
Var ett tag sedan jag upptaderade, men bättre sent än aldrig. Jag har haft fullt upp med att spendera mina dagar i Kåbban. Massvis med påskmat, underbara dagar i vårsolen och aktiviteter som pimpla ( jag säger det ännu en gång; Fisken hatar mig), snöskoter och skidåkning. Jag har faktiskt också lyckats ta med mig kameran ( good for you), så bilder kommer senare. 
 
Det var min påskhelg. Vad har ni gjort? Nej, nu glömde jag- Jag målade inget jävla ägg.