I'll be there for you.

  2013-07-28 / 22:35:15 / Vardagligt / 71 KOMMENTARER
Bonjour mes amours. Jag kan verkligen inte fatta att jag imorgon kväll är i Paris. Modets och romantikens huvudstad. Mitt älskade Paris. Vad jag älskar den staden. Paris är Paris, och går inte beskriva med ord. Dock så vet jag inte riktigt hur uppdateringen på bloggen kommer att vara, men mest troligt är det wifi på rummet och ni kommer få ta del av mina äventyr i Paris. Det här kommer bli så bra. 
 
Jag känner det verkligen på mig. Jag är så jäkla glad. Jag är lycklig. Jag skulle alltid vilja känna den här känslan att man vet att man har en tid framöver som kommer bli helt underbar. Jag skulle alltid vilja vara såhär lycklig.
 
Det är något speciellt med att packa resväskan inför kommande resor. Att sjunga och dansa igenom huset samtidigt som man går igenom alldelles för mycket kläder, som troligtvis inte kommer att användas. Att fixa de sista detaljerna. Att göra sig extra fin. Att veta att morgondagen kommer att spenderas uppe i skyn. Att veta att det kommer bli så bra. Mon amour, vi ses snart. 
 
 
 

We're the kids with the hungry hearts.

  2013-07-27 / 23:45:41 / Vardagligt / 31 KOMMENTARER
Hej på er! Hade ni en bra gårkväll? Det hade jag. Kvällen blev verkligen som jag hade tänkt mig, eller kanske till och med lite bättre. Vi hade det så himla bra på festivalen. Det var den där sanna känslan. Då man mår som allra bäst. Fan vad härligt det var. Jag var så lycklig under kvällen. 
 
Vi dansade och log under kvällens och nattens gång. Vi träffade bekanta och vänner från förr. Jag älskar att alla samlas på det här sättet. Alla blir så jäkla trevliga. Vi mötte nya människor. Vi kramades. Vi sjöng ikapp till Hungry Hearts med Nause i hela Badhusparken. De leverade verkligen. Vi gick på Piteås gator som var mer mysiga än vanligt. Puss PDOL. 
 
Ikväll så packar jag dock resväskan för att på måndag fara ut på äventyr. Det är så nära nu. Mon amour. 

Last couple of days.

  2013-07-26 / 16:11:08 / Vardagligt / 38 KOMMENTARER
Mina senaste dagar har varit väldigt lika varandra. Eller hela den här veckan. De har alla spenderats på samma somriga och bra sätt. 
 
Jag njuter av dagarna. Jag solar. Jag badar. Jag är. Jag umgås med vänner som jag mår bra av. Jag gör det där man drömmer om vanligtvis. Det man alltid vill göra men inte har tid till. Jag skapar minnen för den här sommaren. Jag gör sommaren värd att minnas. Och det är orsaken till varför jag inte prioriterat bloggen just dessa dagar. Man måste prioritera alla sommarens underbara aktiviteter före allt annat. Vilket jag hoppas att ni också gör- njuter av sommaren. 
 
Älskade sommar. Min kväll ska jag spendera på Piteås gator, och det ska bli så jäkla grymt. Nause spelar ikväll. Nu dansar vi och ler. Så underbart. Festivalkänsla. 
 

Jul. 24, 2013

  2013-07-24 / 14:45:35 / Vardagligt / 9 KOMMENTARER

Nu är strandväskan packad. Och strax drar jag mig vidare mot Havsbadet för att ta det första doppet i havet för det här året. Rivieran. Helt underbart.


Jul. 23, 2013

  2013-07-23 / 21:50:47 / Vardagligt / 6 KOMMENTARER

Hej på er mina darlings.

Allt bra? Med mig är det så bra. Jag njuter av ännu en helt underbar svensk sommardag. Vad jag älskar dessa sommardagar. Då man bara kan vara. Då man känner att livet är något av det bästa. Då man vill le hela dagen lång. Då man känner att man är så lycklig. Och hur min dag sett ut? Solat och badat i pina colada. Det här är livet.


White as the snow

  2013-07-21 / 16:41:36 / Moderelaterat / 79 KOMMENTARER
 
Något som jag gärna skulle vilja bära i Paris är denna chiffongblus. Så somrig. Så chic. Verkar som att man skulle kunna matcha den till nästan allt. Åh vad jag älskar sånna här blusar. I ljusa kulörer och himmelska tyger. Perfekt med andra ord. Denna finns på H&M och kostar 200 kr. Give me. 

Jul. 21, 2013

  2013-07-21 / 13:56:59 / Vardagligt / 18 KOMMENTARER

Att verkligen njuta av sommaren. Det är vad jag gör just nu. Det är vad man verkligen ska göra dessa dagar. Göra saker som man mår bra av. Göra saker man vill göra. Älskade sommar. Hur jag njuter så mycket som möjligt? Jag ligger ute i solen och lyssnar på Michaelas och Dashas podcast. Vilket ni måste lyssna på. Så underbart. Rekommenderas.


20:e juli 2013

  2013-07-20 / 22:17:01 / Vardagligt / 29 KOMMENTARER
Just nu sitter jag och kollar igenom massor av designer som jag skulle kunna tänka mig att ha här på bloggen. Det finns alldelles för många fina. Mest av allt skulle jag vilja ha en enkel och stilren. Inte för mycket och inte för lite. Den ska vara i fokus samtidigt som den gör texten mer intressant. Man ska känna att det här är rätt. Den måste vara perfekt. 
 
Dagarna som har gått har varit riktigt bra. Bra saker som har hänt. Bra dagar. Ni vet, de där dagarna då man mår riktigt bra. Då man känner sig så bra. Då man ser framåt och vet att allt kommer bli bra. Bra tankar. Riktiga sommardagar som man vill minnas. Som man vill ha tillbaka. 
 
Och vi får inte glömma - Ni måste gratta mig på mina två namnsdagar. Sarah och Margareta. Puss
 

On the way

  2013-07-18 / 09:13:44 / Vardagligt / 20 KOMMENTARER

Imorse klockan 08.00 vaknade jag av att det var dags för en tripp till IKEA. Och Finland också för den delen. Jag har mitt motto inställt på att inte köpa något alls, men det är när jag säger så jag kommer ut med massvis av kassar. Tshirts i alla färger, jeans som varit på extra pris och den där somriga klänningen. Attans. Vad gör ni den här torsdagen?


I can't hold back

  2013-07-16 / 20:53:26 / Vardagligt / 29 KOMMENTARER
Dagen har bestått av regn. Och regn. Och åter regn. Sommarvädret kan inte bli bättre. Det är dessa dagar som man älskar. Sarkasm. Vi har verkligen skitväder. Jag måste kolla sista minuten resor när jag publicerat det här inlägget. Men dessa dagar kan också vara rätt så nödvändiga. Dagarna då man kan göra allt och inget alls. De kan vara jäkligt mysiga. Bra att ha-dagarna. 
 
Det som kan sammanfatta min dag är en tripp till stan då jag kollat in alla plagg som gärna får komma till min garderob ( också känt som ögonshopping ), fixat några ärenden inför den kommande resan och myst i sängen med några avsnitt av Gossip Girl. 

Manic Monday

  2013-07-15 / 20:55:55 / Vardagligt / 17 KOMMENTARER
Måndag. Vilket det verkligen inte känns som, jag vet knappt vilken dag det är nuförtiden. Men det är skönt att inte veta. Att inte riktigt bry sig. Alla dagar är ju likadana och spenderas ju ändå på samma sätt. Dock har det varit lite mer variation under de senaste dagarna.
 
Min helg har jag spenderat i Kåbdalis. Det har varit skönt med en helg borta från allting. Jag har haft en sann överlevnadshelg. Träffat en ren. Och allt annat man kan göra i fjälls. En riktig stughelg. Sammanfattningsvis en väldigt bra helg. 
 
Under kvällens gång har jag tänkt att se de sista avsnitten av säsong två i Gossip Girl och klicka mig inpå några shoppingsajter. Vad gör ni en kväll som denna? 

Nothing But The Truth

  2013-07-11 / 23:25:02 / Vardagligt / 36 KOMMENTARER

Torsdag. Som går att sammanfatta med en sann sommardag. Jag njuter av alla soltimmar. Ätit den första egenplockade jordgubben. Lyssnat på Frank Ocean i solstolen i x antal timmar. Och andra sommar aktiviteter. Det var i princip min dag. Hur har er varit?


Oldies but goldies

  2013-07-09 / 16:06:55 / Moderelaterat / 74 KOMMENTARER
 
 
 
Jag satt och kollade igenom massor av bilder på min gamla dator. Det är verkligen massor med bilder. Då fann jag denna bild på ett av mina favoritpar av solglasögon. Solglasögon är verkligen något som jag älskar. Och just dessa är så retro. 80-talet. I love them. 

Will you leave a light on for me?

  2013-07-08 / 21:27:07 / Vardagligt / 30 KOMMENTARER
Hej på er mina fina. Hur är det med er? Med mig är det bra. Eller det är riktigt bra. Jag mår så himla bra just nu och jag skulle mest av allt bara vilja stanna tiden. Jag vet inte vad det beror på, men det beror på något. Den känslan.
 
Jag njuter verkligen av sommarmånaderna. Jag gör det där som man vill göra, som man vanligtvis inte har tid med. Jag checkar av punkterna från mitt att göra lista för att göra den här sommaren till det där speciella. Jag bara njuter av livet. Jag umgås med vänner. Jag solar. Jag äter jordgubbar i mängder. Jag ler. Jag skrattar. Jag jobbar så jag senare kan prioritera alla nöjen. Alla sommarnöjen. Jag bara är. 

Jul. 02, 2013

  2013-07-02 / 11:27:21 / Vardagligt / 72 KOMMENTARER

Jag kan knappt förstå att det redan är juli. Det här året har gått så snabbt. Vilket den här månaden säkert också kommer att göra. Det är något speciellt med juli. Det är den ultimata sommarmånaden. Det är nu det händer. Och det känns som att det bara är roliga saker inplanerade. Wohoo.


First of july

  2013-07-01 / 21:02:56 / Vardagligt / 19 KOMMENTARER
Den här bloggen kräver verkligen en uppdatering, både på innehåll och utseende. Det är vad jag tycker. Så jag hade tänkt att vilken dag som helst nu börja med en ny design. Och fokusera allt mer på att blogga. Jag har inte haft tid de senaste dagarna att uppdatera er om min vardag. Tror att jag kör på en älska och hata lista för dagarna som har varit. 
 
Älska: Piteå Summer Games, och de folkfyllda gatorna med människor från hela världen. Helgen. Att det äntligen är juli. Att ha många planer för sommaren. Att lönerapporten är inlämnad och ledighet. Alla söta sommarkläder som finns i affärerna. Att betygen inte var så hemska trots allt. Dagarna då man inte gör något. 
 
Hata: Dagarna då man verkligen inte gör något. 
 
Hur ser era listor ut? Är det mer eller mindre på älska än hata kontot?