Freedom

  2013-05-31 / 21:28:43 / Vardagligt / 17 KOMMENTARER
Vilken jäkla frihetskänsla jag har haft dagen till ära. Vi har varit lediga. Det är fredag. Det är inte många dagar kvar nu till sommaren. Underbart. Man mår så jäkla bra dessa fredagar. Man kan inte må annat än bra. När man vet att allt är nära.
 
Under dagens gång har jag tagit det första doppet (BADKRUKEVARNING), njutit av det vackra vädret Norrland fått, lunchat med mamma och inhandlat några sommarkläder i den somriga staden, som jag måste visa er imorgon. Världens snyggaste klänning. Perfekt inför sommaren.
 
Det kan sammanfattas med en helt underbar fredag. Hur har eran dag varit? 

30:e

  2013-05-30 / 18:09:24 / Vardagligt / 4 KOMMENTARER
Nu måste jag rent utav ursäkta mig pga. min dåliga uppdatering. Jag skyller det på att det här har varit en av stressigaste veckorna någonsin och att jag har inte riktigt känt någon större lust i att uppdatera. Det har varit rätt så skönt faktiskt, att ingen vet vad man gör. Att inte känna en press på att man måste skriva. Att få stänga av allt för några dagar. 
 
Jag skulle kunna berätta om hur mina dagar har sett ut, men jag är helt ärlig när jag säger det här. Jag har inget viktigt att berätta. De har varit som vanliga veckodagar. Den vardagliga verkligheten. Men snart så slutar det, och snart är det sommar. Jag längtar sönder. 
 
WOW, vilket inlägg. Nu måste det verkligen bli ändring på dessa inlägg, så här roligt får vi inte ha det. 

Please don't go.

  2013-05-25 / 19:17:09 / Vardagligt / 46 KOMMENTARER
Lördag. Vilken underbar dag. Jag älskar verkligen lördagar. Hur kan man inte göra det? Det bara är något med dem. Den här lördagen har spenderats som de flesta andra sådana dagar. Ni vet vad jag gör. Eller vad man gör. Bara är. Den där extra långa sovmorgonen, lyxiga frukosten och "deluxe" livet. Att liksom inte behöva göra något alls. Det får helt enkelt sammanfatta min dag. Vad har ni gjort en dag som denna? 
 
Update: Detta måste ha varit det kortaste inlägget jag någonsin skrivit. Men jag kände ju att jag behövde uppdatera er om min händelserika dag. 
 
 
 

WHYYYYY

  2013-05-23 / 19:59:14 / Vardagligt / 43 KOMMENTARER
Jag har helt ärligt inget att skriva om. Jag har ingen aning om vad det här inlägget ska handla om. Inget jag har att dela med mig av just nu. Men jag känner att jag måste uppdatera. Vad jag vet är att jag snart kommer ha något att skriva om. Och det är när det vardagliga livet slutar att se ut på ett och samma sätt. 
 
Den här dagen har sett ut som gårdagen. Samma problem och samma tankar. Samma vardagsbekymmer. Samma vardagliga sysslor. Samma inspiration till att blogga. Samma roliga inlägg. Jag vill också ha variation i livet. Jag vill också få göra vad jag vill dagarna lång. VARFÖR SITTER JAG FAST I ETT EKORRHJUL FÖR? WHY???
 
 

Fading

  2013-05-21 / 20:07:11 / Vardagligt / 41 KOMMENTARER
Min tisdag kan sammanfattas med ett väldigt stort matematik nationellt prov, Rihannas låtar och de där tankarna om hur nära det är till sommarlovet. Jag är så jäkla taggad och mår så bra av tanken av att det snart är sommar och ledighet. Att bara få chilla och göra det man vill dagarna till ära. Att inte göra någoting och att göra allting. Att inte bry sig om allt annat. Att inte ha den där ångesten. Att bara få leva. 
 
Hur har er dag varit? 

Captain, that's me.

  2013-05-19 / 19:27:52 / Vardagligt / 33 KOMMENTARER
Hej. Är allt bra med er? Med mig är det toppen. Har verkligen haft en bra dag. Verkligen. Har varit som att haft en sann semesterdag. Jag har verkligen haft det bra. Så skönt att koppla bort vardagen några timmar. Blev att vi tog oss en tur med båten och det var verkligen trevligt. Svårt dock att styra båten, och hålla reda på alla dessa båttermer. Styrbord, babord. Är det någon av er som förstår er på detta? Haha. 
 
 
Jag ska inte bli kapten, tror jag. 
 

Eurovision Song Contest

  2013-05-18 / 21:35:14 / / 41 KOMMENTARER

Min kväll kommer bli en riktigt mysig hemmakväll hade jag tänkt mig. Trevligt sällskap och Eurovision. Kommer ni att se det? Jag älskar att se hur de är klädda. Allt från minsta volangklänningen till folkdräkter i alla möjliga färger.

Och förresten, kommentarsfunktionen fungerar inte alls bra här på bloggen. Skriv namn och sådant. Får hoppas det blir fixat.


09.45

  2013-05-18 / 09:45:20 / Vardagligt / 28 KOMMENTARER
 
Godmorgon på er. Har ni sovit gott? Det har jag. Just nu sitter jag och äter frukost medans jag ser Chuck. Och ja, jag försöker också skriva ett inlägg, som inte riktigt går så bra. Det har tagit kring fem minuter att skriva det jag just skrivit. 
 
Idag hade jag tänkt att fara in till staden och uppdatera sommargarderoben. Jag känner att jag behöver fler ljusa kläder. Jeansshorts, sommarklänning och linnen. Och kanske köpa den där bikinin. Att plugga och njuta av värmen är också något jag hade tänkt att prioritera. Så mycket jag vill göra, men så lite tid.  Eh, men vi får väl se vad som händer. 
 
Nu gäller det, efter en stund: Publicera. 
 
 

May. 17, 2013

  2013-05-17 / 15:43:55 / / 28 KOMMENTARER

Just nu mår jag och har det så jäkla bra. Idag är en sån dag. Inget man behöver vara orolig för. Allt går så bra. Veckans värsta saker är gjorda, det är fredag och värmen har slagit till. Rejält. Varför skulle man inte kunna stanna tiden?


Undressed

  2013-05-16 / 20:07:53 / Vardagligt / 23 KOMMENTARER
Jag vet. Jag vet. I veckan har uppdateringen varit dåligare än någonsin. Men jag är som de flesta andra, just nu inne i en period som man knappt kan hantera. Det är så mycket som händer just nu. Massor av deadlines. Jag vill inte ens tänka på hur mycket som är kvar innan sommarlovet. Men nu jäklar ska vi kämpa in i det sista. 
 
Hur veckan då varit och sett ut? Jag har haft ett par riktigt trevliga stunder, njutit av det underbara vädret på altanen och invigit mina nya klackar ( Jag är KÄR ). Jag har också hunnit med att agera vuxen i familjen. ( Mamma bortrest, pappa och barn ensam hemma). Har också hunnit med mer, men detta var väl det mer bloggvänliga. 
 
 

Sunday it's

  2013-05-12 / 20:25:23 / Vardagligt / 61 KOMMENTARER
Söndag idag. Vilket känns både positivt och negativt. Har alltid den där känslan varje söndag, man vet inte riktigt om man älskar eller hatar dem. Just denna söndag ha inte varit så olik de andra. Man gör av med sin checklista, man sover ut de där extra minutrarna, njuter av de sista timmarna av helgen och bara är. Man gör inget särskilt men det känns rätt så bra ändå. Hur har er söndag sett ut? 
 
Nog om den här dagen, gårdagen var riktigt bra. Vi hade det riktigt trevligt och skrattade. Vi agerade pizzabagare. Och det blev så jäkla gott. På kvällens schema stod också bio och kvällsprat. Det mesta av bion bestod dock av att jag satt med händerna för ansiktet och väntade på att det värsta tänkbara skulle hända. Och nej, det var ingen skräckis. 

I need your love.

  2013-05-11 / 15:05:40 / Vardagligt / 17 KOMMENTARER
Hej på er. Först av allt, jag kan förklara varför det inte blivit någon uppdatering här senaste dagarna. Jag har spenderat mina dagar i Kåbdalis, och där har jag känt att jag inte orkat dela med mig av min vardag. Mest för er skull, blir inte så stor variation i inlägg. Jag lovar. 
 
Och second of all. Just nu är jag så jäkla stressad. Så mycket att göra, så lite tid. Kommer hela tiden på nya saker jag måste fixa. Tjejerna från klassen kommer över ikväll och det verkar bli en sann tjejkväll. Det mesta av to do listan är snart checkad av, har bara kvar det viktigaste - VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG? Panik. Klädespanik. Och här sitter jag och bloggar. 
 
Wish me good luck. 
 

Who is next?

  2013-05-09 / 00:26:00 / Moderelaterat / 102 KOMMENTARER

It's a roulette

  2013-05-08 / 20:12:23 / Vardagligt / 55 KOMMENTARER
Hej på er mina fina. Mina darlings. Hur är det med er? Med mig är det jäkligt bra just nu. Läs mellan raderna (jag är förkyld, men låtsas som att jag mår asbra ). Jag tänker inte dra upp någon lång lista över varför, inte idag iallafall. Låt oss bara säga jag har ett leende på läpparna.
 
Idag har jag varit ledig, vilket har varit underbart. Inte helt fel att få en extra dag att vara ledig. Jag hade tänkt att skriva ett långt inlägg om hur min dag har varit och hur mycket jag har gjort, men jag kan medge att jag har bara varit. Inga måsten. Bara gjort saker som man mår bra av. Ingen beskriving behövs. Men det är sånna dagar som är underbara. Då man bara får vara. Och se serier. Puss. 
 

I'm so happy.

  2013-05-06 / 20:03:00 / Vardagligt / 18 KOMMENTARER

Att vara glad. Det är vad jag älskar mest av allt. Att känna att man nästan svävar. Just idag, är jag sådär glad. Det är av så många orsaker, små som stora. Just dessa dagar älskar jag.

Saker som gör mig sådär extra lycklig: Jag har fått veta mitt sommarjobb, vilket blir att fixa event för unga. Verkligen vad jag drömmer om. Att få fixa och dona. Vädret är så bra. Vårkänslorna har äntligen kommit. Jag älskar verkligen våren. Samhällsprovet ska äntligen göras bort imorgon. Lättnaden.

Vad gör dig sådär mega lycklig?

 


The housewifes are talking.

  2013-05-05 / 16:24:57 / Vardagligt / 39 KOMMENTARER
Vilken söndag. Jag har verkligen känt mig som en hemmafru hela dagen lång. Wifey. Gör allmänt duktiga sysslor och drömmer sig bort. Städat halva huset så det blivit kliniskt rent, bakat chokladbollar och checkat av andra punkter från min to do's lista. Man förtjänar nästan några sk. vuxenpoäng. Kanske man kan njuta av kvällen till fullo då. Svar: Nej. Söndagsångest. Vad har ni gjort en dag som denna? 
 
Och ja, för att fortsätta mitt hemmafruliv - Nu jäklar är det middagsdags. Söndagstek. Kommer jag klara detta? Ingen vet. Ingen som vet. 
 
 

4:e maj 2013

  2013-05-04 / 21:17:27 / Vardagligt / 32 KOMMENTARER
En bra dag. Det är exakt vad den här lördagen har varit. Jag har tagit mig något av vad man kan kalla en semesterdag. En dag då man gör det man vanligtvis inte gör. Då man unnar sig det där lilla extra. Och man släpper vardagen. Man lägger inte ned någon onödig energi på det. Vilket jag verkligen gjort idag, som har varit så skönt. Allt fokus på det bra och mig.  
 
Jag har varit i grannstaden hela dagen lång. Där det erbjudits mässa, modevisning och frisyrvisning. Riktigt bra. Jag hann också med några minuters shopping, som inte var helt fel. Och jag har insett att jag är kär, i en bikini. Herregud. 
 
Blog U Later, folks. 

Take You.

  2013-05-02 / 20:07:45 / Vardagligt / 60 KOMMENTARER
Torsdag idag, vilket det verkligen inte känts som. Man ska allvarligt talat inte vara ledig mitt i veckan. Har iallafall haft en riktigt trevlig dag. Det var en sån där bra dag. När man känner sig som en ny människa. När allt går nästan som man vill. Det känns som att inget kan stoppa en. När man verkligen känner sig bra. Och man nästan vet det.
 
Jag hoppas också ni har haft en sådan dag. Då man får sätta sig själv i första hand. Då du är den viktigaste personen. För att avsluta dagen på bästa sätt tänkte jag ta mig ett bubbelbad och ha en spakväll- Livet Deluxe. Snacka om att skämma bort sig själv dag. Vilket vi alla behöver någon gång då och då, trots att vi vägrar att inse det. 
 
Eller så drar jag mig en stund till stan- Tjejkväll ( massa småbarn med massor med smink, långa köer och plagg som är slutsålda) Eller så stannar jag nog hemma. Hjälp. Jag håller på att bli gammal.  
 

Secrets that never could be telled.

  2013-05-02 / 09:09:00 / Moderelaterat / 42 KOMMENTARER

 
 

Hurra Hurra.

  2013-05-01 / 15:53:35 / Vardagligt / 39 KOMMENTARER
Hej mina fina solstrålar. Idag är det inte bara ni som strålar, eller jag ( Vad jag älskar dagarna då man mår riktigt bra): vädret också. Man blir så jäkla glad av värdet. Sånt gillar jag. Har hunnit sådär extra mycket idag. Känns otroligt bra, trots att jag hade tänkt att inte göra något alls. Det gick ju som det gick med det. Är man uppe med tuppen finns det inte mycket annat att hitta på.  
 
Nu under eftermiddagen har jag gratulerat min fader. Hurra Hurra, trots att vi glömt att sjunga för dig. Jag älskar dig, min fina pappa. (Det är inte bra att nästan skriva apa, förlåt Fredrik).
 

May. 01, 2013

  2013-05-01 / 08:34:56 / / 12 KOMMENTARER