30:e november 2013

  2013-11-30 / 20:48:27 / Vardagligt / 5 KOMMENTARER
November. Den 30:e november 2013. Det är otroligt hur fort det här året har gått, även hur otroligt bra och givande det varit till en viss del. Hur mycket jag har förändrats under dessa månader och vilken person jag har utvecklats till. Det har varit ett bra år. Ett älskvärt årt. Dock så är det ju en månad kvar tills klackarna ska på och jag ska ha en asbra kväll. Älskar verkligen december och har så stora förväntningar. Det ska bli en helbra månad. Det ska bli en perfekt månad och jag ska må bra. Le. Bara vara. 
 
Denna dag har jag spenderat med mina fina och mått sådär bra som bara de kan framkalla. Hur har ni spenderat dagen? ♥

Like the velvet sky

  2013-11-29 / 21:58:35 / Moderelaterat / 25 KOMMENTARER
 
Shoesmania.
 
Jag har blivit helt förälskad i dessa snygga skor. Skulle så gärna vilja addera dessa till min skosamling. Går att matcha med det mesta från garderoben. Och passar till de flesta måenden. Vem säger att man inte kan köpa lycka? Dessa kommer från Opening Ceremony. 

11:11

  2013-11-29 / 11:12:05 / Vardagligt / 14 KOMMENTARER
Idag ska bli en bra dag. Det förtjänar jag. Och det känns nästan som att det kommer att bli det. Jag ska gå in i den där "rollen" att inget kan förstöra dagens mående. Att jag är starkast. Att jag är alla superlativ. Jag ska dra på mig min grå favoritpolotröja och vara för ett ögonblick. Bry mig om mig själv och acceptera alla de fina ting. Le. Skratta. Bara vara på det där sättet. Låt detta bli en himla bra dag. 

28:e november 2013

  2013-11-28 / 22:22:39 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Idag har det känts relativt bra och jag har mått bra. Har haft annat att tänka på under dagen och det har varit så skönt. Ibland kan något litet bidra till något så stort. Det känns jäkligt bra att få gå och lägga sig med ett leende på läpparna - Jag tror det beror på alla de fina människor som verkligen finns där för mig. Ni är älskvärda. 

11:17

  2013-11-28 / 11:18:05 / Personligt / 16 KOMMENTARER
Sofia Diamanti
Så himla sant, men varför ska det första steget vara ett av de svåraste? 

23:11

  2013-11-25 / 23:12:06 / Personligt / 6 KOMMENTARER

Under den senaste tiden har jag inte mått så himla bra. Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Det har varit dåligt ett tag och kommer nog fortsätta vara det ett tag till. Men jag kämpar på trots att det är otroligt svårt vissa gånger och dagar - När du knappt vet ut eller in. När du inte vet vars du ska ta vägen. När du inte vet vad du vill. När du måste tvinga på leendet för du vill att andra ska vara lyckliga. När du kämpar för andras skull men inte din egen. Du slutar bry dig om ditt eget mående.

 

Jag vet inte hur mycket som jag ska skriva ut, eftersom att det är så personligt och jag själv har problem ayy vissa dagar att inse förändringarna. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste göra ett svårt val - som en del av mig vill göra och en annan inte vill. En del som vill lämna det gamla men en del som desperat vill ha det kvar. Hur ska man veta vad man vill? Ska man släppa taget helt eller stanna? Hur ska jag veta?

 

Jag blir galen av alla dessa tankar, därför skriver jag av mig. Jag vet dock inte vem det är som har skrivit detta. Om jag har talat sanningen eller romantiserat lögnen. Nu vet jag inte vad jag vill. Jag vet inte vem jag vill ska vinna. Jag vet inte om jag orkar själv. Dragkampen mellan mig själv. 

 


25:e november 2013

  2013-11-25 / 16:38:58 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Gårdagen bestod av sång inför många glada personer inne i staden. Det var verkligen en härlig stämning som spreds. Vilken känsla. Och vilken glädje. Det kändes jäkligt bra. Och speciellt. Man kände sig speciell när man stod där och fick sprida dessa underbara känslor. Jag och de andra kandidaterna hade på oss våra vita blusar och sjöng Stilla Natt och andra vackra julsånger på flera ställen. Vi skrattade, pratade och hade det allmänt trevligt. Det är verkligen en upplevelse att vara med om detta. En riktigt bra skyltsöndag kan jag säga med andra ord. 

Skyltsöndagen

  2013-11-24 / 09:03:26 / Vardagligt / 1 KOMMENTARER
Det är en viss slags stämning i staden och det känns otroligt bra att jag får sprida den. Den där lyckan. Den där glädjen. Alla är så glada. Det är så mysigt med julskyltningen. Tomten, den vackra pyntningen och granen på torget. Jag säger det igen - Jag älskar det här. Jag mår bra av det här. Jag behöver juletiden. Jag mår och är under denna tid. Puss tomtesarah. Haha. 

24:e november 2013

  2013-11-24 / 08:58:41 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Denna dag har jag bestämt att den ska bli så bra. En söndag som är bra. Den kommer att bestå av uppträdanden inne i stan med de andra Luciakandidaterna och skyltsöndag. Det bara är något med den här tiden på året, jag älskar den. 

16:e november 2013

  2013-11-16 / 17:01:00 / Vardagligt / 36 KOMMENTARER
Lördag den 16:e november 2013, en så bra dag. Vissa dagar är riktigt bra. Vissa tider är riktigt bra. Vissa dagar så känns allt så bra och du vill helst av allt stanna tiden för det var länge sedan du kände på det sättet - Att du mår sådär himla bra och just nu finns inget som du måste göra. Du får vara med de människor du älskar. Du får känna dig hel i en tid då det är lätt att känna sig halv. Något litet gör något stort. Vissa dagar hjärtar jag. 
 
Jag går runt i min stad med ett leende på läpparna och en underbar känsla i kroppen denna lördag. Jag är på något sätt där jag vill vara, i rätt riktning. Jag är med mina fina och lyssnar på Rihannas och Eminens Monster som är något speciellt. Idag har jag även varit i skolan ( jag vet att det är en lördag, haha) på öppet hus, trevligt. Ska nu fortsätta att känna mig helbra. 

Story of my life

  2013-11-15 / 16:59:15 / Vardagligt / 19 KOMMENTARER
Det är otroligt att jag fortfarande har några få läsare kvar. Haha. Jag har verkligen inte haft bra uppdatering under denna månad och förra månaden, men vissa perioder blir det så. Det är mycket annat som ska hinnas med. Det är även mycket annat som händer. Det är vissa gånger som man vill stanna upp tiden och inse vad som verkligen sker. 
 
Idag har jag varit sjuk, så har legat nerbäddad bland några täcken. Det är så jag ska fortsätta min dag. Ibland kan det dock vara himla mysigt att vara sjuk och verkligen pausa allt som sker i livet. Att inse att verkligheten kan vänta, trots att det är svårt. Att nu ska jag fokusera på en sak - Allt annat än det. 

14:e november 2013

  2013-11-14 / 22:19:25 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Har ännu en gång haft en hektisk vecka, men snart så är den avklarad. Men till fredag hör alla dessa positiva tankar och leenden. Jag ska må så bra i helgen. Jag ska bara vara. Jag ska göra det som jag verkligen vill göra. Jag ska för att jag förtjänar det. Vi förtjänar alla en underbar helg då man får känna sig speciell. 

Speciellt med imorgon är att jag ska intervjuas med tidningen. Det blir väldigt intressant. Ska dock fundera några minuter ikväll på vad jag ska svara på frågorna och ordna kläder och sådant. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig dock. Hej ångest. Haha. 

Over and out

  2013-11-11 / 21:59:29 / Vardagligt / 3 KOMMENTARER
Känns så himla skönt att säga att denna måndag är gjord. Det har varit en bra dag men en lång. Alla dagens timmar har spenderats på ungefär samma sätt - Studerandes. Har så mycket att göra men så lite tid. Men trots det är jag på något sätt lycklig. Älskar det. Det känns himla bra att man mår bra- speciellt på en måndag. 

Farsdag

  2013-11-10 / 21:49:30 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Idag har jag firat min fader, som många andra även gjort under denna underbara söndag. Du är så otroligt bra. Du får mig att kämpa under dagarna. Du får mig att må himla bra, bara genom att du är du och finns där för mig. Tack pappa för att du är min pappa. Grattis på Farsdag. 

( En bild på oss båda skulle passa fint men jag har inga alls på telefonen, synd ( eller så inte)) <3

Söndag igen

  2013-11-10 / 21:45:24 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Så, söndagkväll igen. Veckorna kommer nog att gå så himla fort. Det är bra att det gör det. Just nu har jag oerhört mycket i skolan och vill mest av allt att det ska försvinna, vilket det ska göra- Någon gång. Då ska jag verkligen njuta av den lediga tiden. Och vara sådär glad. Och lycklig. Ovetandes. Bara vara- dagarna. Kramas. Åh vad jag vill att tiden skall gå fortare. Ny vecka imorgon, som ska bli bättre än denna. Tusen gånger bättre. Jag ska må tusen gånger bättre. Vara tusen gånger gladare trots otroligt bra dagar som varit.  

Grattis morfar!

  2013-11-09 / 16:59:05 / Vardagligt / 1 KOMMENTARER
Grattis, det är vad jag börjar detta inlägg med till min fina morfar som blivit ett år äldre. Trots att det var några dagar sedan han fyllde år så firar vi honom idag med god mat och presenter. Kalas som det ska vara. Med leenden och omkring fina människor. Jag gillar detta. 

Let it be Friday forever

  2013-11-08 / 18:13:29 / Vardagligt / 2 KOMMENTARER
Fick vakna upp till en av de bättre känslorna under denna morgon. Är det fredag så är det. Det är något som gör mig så himla lycklig och helgad. Drog på mig min nya vinröda T-shirt och halsband från H&M och spenderade några timmar i skolan. Blev sedan några timmar med fina, vilket det även lär fortsätta med. Puss på denna fredagskänsla. 

Connecting

  2013-11-07 / 20:44:05 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Har relativt mycket att göra under min vardag och i skolan, så jag har inte riktigt tid med att blogga under dagarna eller kvällarna. Därför satsar jag nu mer på kvalité framför kvantitet. Vill verkligen uppdatera er men vissa gånger finner jag inga ord. Haha. Vilket i-landsproblem. Imorgon är det iallafall den efterlängtade helgen och då ska jag må så himla bra. Och förmodligen ge er en bättre uppdatering. Nu hade jag tänkt att se de nya avsnitten av Elsas Värld. Intressant. Älskar tv-hösten. 

Tisdagen

  2013-11-05 / 21:33:30 / Vardagligt / 5 KOMMENTARER
Idag och igår har varit dagar då det känts att man har varit tillbaka till verkligen. Dagarna har bestått av vardagspratet och lucia. Idag har jag varit och fotats, plus fikat med de andra kandidaterna. Det är himla spännande och mysigt detta. Är pepp på det. Det känns himla bra. 

Höstlovsbilder

  2013-11-03 / 18:56:00 / Vardagligt / 8 KOMMENTARER

2013-11-03

  2013-11-03 / 13:50:03 / Vardagligt / 2 KOMMENTARER
Ja, man kan nog säga att jag har haft världens härligaste vecka på länge. Ja, man kan även säga att jag har gjort allt möjligt. Ja, man kan även säga att jag har mått så himla bra och varit så himla glad. Jag har haft en så himla bra vecka, underbara höstlov som snart är slut. Men dock så känns det inte så himla dåligt, har så mycket bra saker som kommer hända nu den närmsta tiden och jag är hur pepp som helst. 
 
Halloweenfest, Mimmi Pigg, tända ljus, dans, bjudningar, lärt känna nya människor, skrattat med fina och saknade människor, sena nätter, dagar som har varit bra, fullbokade dagar, sovmorgon, shopping, mysiga promenader i höstmörkret och Sex and the city. Ny månad. Ännu fler möjligtheter. Ja, det kan nog sammanfatta det här höstlovet. Och jag ska försöka att lägga upp bilder så snart som möjligt. 

2013-11-03

  2013-11-03 / 13:50:00 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Ja, man kan nog säga att jag har haft världens härligaste vecka på länge. Ja, man kan även säga att jag har gjort allt möjligt. Ja, man kan även säga att jag har mått så himla bra och varit så himla glad. Jag har haft en så himla bra vecka, underbara höstlov som snart är slut. Men dock så känns det inte så himla dåligt, har så mycket bra saker som kommer hända nu den närmsta tiden och jag är hur pepp som helst. 
 
Halloweenfest, Mimmi Pigg, tända ljus, dans, bjudningar, lärt känna nya människor, skrattat med fina och saknade människor, sena nätter, dagar som har varit bra, fullbokade dagar, sovmorgon, shopping, mysiga promenader i höstmörkret och Sex and the city. Ny månad. Ännu fler möjligtheter. Ja, det kan nog sammanfatta det här höstlovet. Och jag ska försöka att lägga upp bilder så snart som möjligt.