Mondays

  2013-09-30 / 19:58:30 / Vardagligt / 51 KOMMENTARER
Mår himla bra denna måndagskväll. Det har gått så bra idag. Har haft en så bra och mysig måndag, det är verkligen så att jag har starka höstkänslor. Går omkring i mysiga höstkläder och allt som hör till. Känner en viss känsla i kroppen. Trivs. Men det är väl så det ska vara då det är oktober när man vaknar upp imorgon bitti. Obeskrivligt hur fort allt går. Och hur bra allt går. Kanske detta är den bättre hösten av de alla. 
 
Använder min nya dator, där jag icket har några bilder så använder mig av arkivbilder. 

Autumn

  2013-09-30 / 08:00:12 / Vardagligt / 33 KOMMENTARER


Tell me what you want to hear

  2013-09-29 / 20:47:34 / Personligt / 50 KOMMENTARER
 
En vecka har gått. En vecka som har varit riktigt bra. En vecka då jag känt mig riktigt bra. Då jag verkligen har haft en riktigt bra vecka, då jag har tagit nya tag och nya möjligheter som jag accepterat med ett glatt leende. Det är precis såhär jag känner att veckorna ska vara och speciellt höstveckorna. Man ska möta nya chanser varje dag. Och vara öppen för dessa. 
 
Nu laddar jag upp inför ännu en vecka, som jag vill ska bli så bra som möjligt. Och det blir inte bara en ny vecka utan en ny månad också. Då ska jag falla handlöst. Backa för att satsa. Våga vara mig själv. 

I love you, sunday

  2013-09-29 / 19:54:14 / Vardagligt / 16 KOMMENTARER
 

En vecka

  2013-09-29 / 12:12:20 / Vardagligt / 20 KOMMENTARER
Idag ska jag: Ha en bra dag. Ladda upp inför kommande vecka. Kramas. Le åt gårdagens bravader. Göra av med några punkter från min att göra-lista. Söndagsmysa. Söndagsvara. Vara bekymmerslös. Låter bra. 

Och bjuda er på ett foto av mig. Eller, vi glömmer det där... 

Nordic Cap

  2013-09-29 / 09:21:00 / Nytt/ Wanted / 15 KOMMENTARER
 
Ett rött läppstift och ett vitt nagellack är något som enligt mig alltid borde finnas i varje kvinnas väska. Uppdaterade mig till dessa för någon dag sedan då jag gick på Coop Forum för 25 kr. Kap. Och älskar båda färgerna. Och kvaliteten. 

Well it's me

  2013-09-28 / 22:37:00 / Vardagligt / 11 KOMMENTARER
 
Perfekt slut på en perfekt kväll. Kommer alltid att ha fina minnen från denna kväll. Jag älskar verkligen lördagskvällar med massor av överaskningar, och inte bara på bloggen utan och i verkligheten samtidigt. Får man alltid vara såhär lycklig? På startsidan av blogg.se, blir verkligen glad och sitter nu med ett leende på läpparna. Så lite gör så mycket. 

Play hard

  2013-09-28 / 21:04:46 / Vardagligt / 28 KOMMENTARER
 
Lördagskvällen kommer bli så mysig. God middag med mina fina. Blir en plankstek med tre olika såser, magiskt med andra ord. Matchar min nya omlottströja med ett leende och klackar. Puss på er. 
 
( Inlägget skulle publicerats tidigare )

28:e september 2013

  2013-09-28 / 10:52:04 / Vardagligt / 9 KOMMENTARER
Godmorgon på er denna lördagsmorgon. Är så glad idag. Detta kommer troligtvis bli en helbra lördag. Ska må så bra och unna mig det. Ska stråla. Börjar dagen med att fara in till stan och shoppa med mina vänner, blir dock bara att kolla runt i affärerna och möjligtvis prova någon klänning. Ikväll ska jag bli utbjuden på god middag, så himla värdefullt att få klä upp sig och känna sig snygg på utsidan. Livet deluxe. Älskar verkligen att få dra på sig något vackert, sminka sig och bära sin favoritparfym. 
 
Gårkvällen spenderade jag i soffan med det vanliga Idol-hänget. Uppskattat, ja. Fredagsmys när det är som mest gillat. 

Fredagsmorgon

  2013-09-27 / 09:24:33 / Vardagligt / 27 KOMMENTARER
Det känns så himla underbart att det äntligen är fredag. Det känns också som att jag säger så varje fredag, men ja fredagslyckan är komplett. Hade sovmorgon under denna fredagsmorgon, så dagen verkar bli riktigt bra. Har inga planer för dagen förutom att må så himla bra. Vara glad. Känna av fredagseuforin. Och det ska ni också planera in. DET ÄR FREDAG.

Grey with a twist

  2013-09-26 / 17:49:48 / Moderelaterat / 79 KOMMENTARER
 
 
 
Shoppa höstmåsten är något av en passion för mig. Vem älskar inte att uppdatera sin garderob med nya plagg? Denna snygga omlottströja fann jag på Bikbok i Skellefteå för några helger sedan. Jag är helnöjd med mitt inköp. Ska bära denna mycket under höstens kvällar. 

Mysfaktor

  2013-09-26 / 16:50:56 / Vardagligt / 25 KOMMENTARER
Mysfaktor. Det är något jag har just nu. Jag sitter ihopkurad framför datorn med några filtar och mina tjocksockar. Det är sådär mysigt kallt. Ljusen i rummet har jag tänt, så det skimrar sådär vackert. Jag sitter i mitt rum som äntligen har blivit klart, allting är på plats och jag kan säga att jag är så himka nöjd med tillvaron eller allt. Ja, allt. Jag är nöjd med hur mitt liv är just nu. Jag älskar att jag får sitta här och ha en sån där stund, med vetskapen att allt är bra. Inga måsten. Bara förhoppningar. Jag befinner mig i staden, där jag vill befinna mig. Och med de personer jag vill vara med. 
 
Nu ska jag återgå till mitt mys. Det vanliga torsdagsmyset. 

From me to you

  2013-09-25 / 20:12:44 / Vardagligt / 59 KOMMENTARER
Till er: Jag älskar alla era fina kommentarer. Ni är så himla fina och ni gör mina dagar så mycket bättre. Att få positiva kommentarer och komplimanger är något som alla borde få - Det gör en så glad och starkare. Man får nästan en egoboost, och det är något av det skönaste som finns. Att känna sig behövd och älskad pga. att man är sig själv. Tack underbara ni. 
 
Onsdag, som jag beskriver med några få ord. Jag gillar dagen. Har gått runt med leendet i skolan och sedan här hemma. Trots inget särskilt. Jag gillar att man ler åt inget alls. Inte alls dåligt. Hur har det varit för er idag? Skrattat och lett? 

24:e september 2013

  2013-09-24 / 21:06:31 / Vardagligt / 10 KOMMENTARER
Det är den 24:e september 2013. En tisdag. En sån där mysig septemberdag. Det har verkligen blivit höst nu. Jag matchar mina svarta kängor med trädens orangetonade blad. Förövrigt matchar jag detta med skinnjackan, som alltid kommer vara ett av mina favoritplagg och med den gamla tubhalsduken. Och mitt leende. Jag ler åt varje dag. Jag tar dagen som den kommer, som jag gjort denna dag. Vi lever i nuet, varför inte ta vara på den tiden och göra den så speciell som möjligt? 


19:59

  2013-09-23 / 19:58:55 / Vardagligt / 80 KOMMENTARER
Denna måndag har jag inte mycket att säga om. Jag stannade hemma så min dag har spenderats i sjukstugan. Kände mig inte alls kry, är inne i en slags period nu då mitt immunförsvar och tankar inte alls är bra. Jag känner mig alldelles tom. Förmodligen så kommer det kännas bättre snart, med en inplanerad helg och tid med mina nära och kära. Jag vill känna mig på det där sättet. Det ska bli bra. 
 
Nu - Dricka en varm kopp te och mysa i soffan. Lovande. Och trevligt. 

10 things

  2013-09-22 / 20:53:00 / Personligt / 35 KOMMENTARER
,,,, | via Tumblr

Den tjugoandra september 2013

  2013-09-22 / 09:39:04 / Vardagligt / 21 KOMMENTARER
Söndag. Känns som att det kommer bli en bra dag. Jag har den där känslan då man vet. Då man vet att man kommer få ha ett leende under dagen och kvällen. Vad jag har planerat in är söndagsmys med mina fina. 

Gårkvällen blev riktigt trevlig. Älskar stadsmiljön under lördagskvällen. Älskar min stad under dessa underbara septemberkvällar. Min fina hemstad. God mat och ett bra sällskap. 

New categories.

  2013-09-21 / 15:37:00 / Vardagligt / 36 KOMMENTARER

Till den nya designen så hade jag tänkt att det kunde vara roligt med nya kategorier. Ny årstid, nya möjligheter och nya kategorier. Motto. Haha. 

 
Personligt - Här skriver jag mer personliga texter. Krönikor och dikter. Delar med mig mer av mitt privatliv. Man kommer att få lära känna en ny bild av mig. Jag skriver från hjärtat. Det kan både vara positiva och negativa texter. Sådant som gör en så glad men sådant som också gör så ont. Jag kanske också lägger upp texter som jag hittat från andras bloggar som jag tycker är väldigt läsvärda, sådant som verkligen tilltalade mig.

 

Rekommendationer -  Här tipsar jag om allt mellan himmel och jord. Jag rekommenderar hemsidor som jag tycker har de perfekta kläderna. Men samtidigt rekommenderar jag hur man ska må bra. Det blir både personliga och opersonliga rekommendationer. Jag kanske tipsar om en låt som gör så att jag ler lite extra varje dag men samtidigt om hur man låter håret bli längre. Tiden får utse varje veckas rekommendationer.

 

Fotografier - Här lägger jag upp bilder som jag själv fotat eller är med på. Det blir ett väldigt mixat tema bland bilderna, men oftast med någon slags koppling till vad som händer i mitt liv just då. Plåtningar. Visningar av mig själv. 


Lördagsmorgonen

  2013-09-21 / 12:27:00 / Vardagligt / 49 KOMMENTARER
i feel better aloneSource: Weheartit. 
 
Godmorgon fina ni. Vilken underbar lördagsmorgon jag har haft. Jag tog mig en lång sovmorgon och åt sedan en god frukost. Drog mig lite extra länge. Kramades lite längre än vanligt. Kände mig mer positiv än andra dagar. Och bra. Fått inspiration. Sådär himla mysigt under septembermånad. Nu sitter jag i mitt nya nattlinne framför datorn och uppdaterar er om min underbara morgon. Ska ta itu med några bloggjobb och skoljobb. Vad har ni gjort under denna morgon? 
 
Jag kan knappt förstå att det är den tjugoförsta september redan. Denna dag ska jag bara vara och ikväll ska jag dra mig in till stan tillsammans med Sandra. Trevligt med lite ljus från stadens kärna. 
 
 

There is something new.

  2013-09-21 / 02:01:00 / Vardagligt / 13 KOMMENTARER
Något som jag älskar att göra är att blogga. Jag är en person som älskar att få skriva av mig, så jag sedan en dag kan kolla tillbaka på detta. Se hur jag har förändrats. Hur mina tankar har förändrats. Att veta att man förändrats till den bättre versionen. Att skaffa en blogg är något av det bästa jag har gjort. Jag gillar det verkligen. Och jag gillar verkligen er. Pusselipuss. 
 
Jag har tänkt att fortsätta skriva om mig och mina tankar, men kanske lite mindre vardag och mer personligt. Jag älskar verkligen fina dikter. Det bara är något med det. Och för att göra detta har jag skaffat mig en ny design här på bloggen. Det blir något av en ny start, en så mycket bättre start. Jag gillar det enkla och stilrena, vilket jag hoppas ni också gör. Så låt mig introducera min nya bloggdesign. 
 
P.S Jag har haft så mycket problem med att lägga upp bilder, men hoppas att det kommer lösa sig nu. Så det kommer erbjudas allt fler bilder i framtiden. Nu jävlar kör vi. 
 

Tillbakablick.

  2013-09-20 / 22:51:41 / Vardagligt / 5 KOMMENTARER
Idag är det den 18:e september och man känner verkligen att hösten är här för att stanna nu. Vilket jag både älskar och hatar. Jag kan inte förklara mina känslor till denna årstid, de är så blandade. Jag älskar alla vackra kläder som får flytta in i garderoben, speciellt vinröda plagg. Stort hjärta. Och alla kvällar som man får spendera med sina fina. Alla gånger som man får skratta sig lycklig. Alla foton som kan tas under denna årstid, det är så himla fint ute ju. Alla underbara känslor. Så, ja jag gillar den här årstiden och speciellt den här dagen. 
 
Detta skrev jag för någon dag sedan, och jag känner mest att känslor kan förändras så himla snabbt. Jag älskar den här dagen och så, men kanske inte riktigt den här höstdagen. Det har varit så grått och trist, vilket jag inte vill ska smitta av sig på mig - Jag vill vara glad. Och självsäker. Jag vill må så himla bra, speciellt under den här tiden på året. Jag ska må bra, speciellt under denna fredag. Höres. 

19:e september 2013

  2013-09-19 / 20:19:00 / Vardagligt / 8 KOMMENTARER
Har inget speciellt att skriva om denna dag. Den har varit som alla andra dagar och jag har mått lika bra som dessa dagar. Och att det är torsdag idag känns som en början på något. Jag känner alltid av en slags lycka under denna dag. Man går runt med ett leende och känner sig allmänt glad. Och lycklig. Och nästan sådär nyförälskad. Speciellt under hösten. Ja, jag älskar torsdagar. Och september. 
 
Innan jag avslutar denna dag ska jag ta mig en sann spakväll, för det är jag så himla värd. Som ni också är. Puss på er. 

Onsdagen

  2013-09-18 / 16:03:43 / Vardagligt / 12 KOMMENTARER
Hej på er. Mår ni bra? Jag mår riktigt bra idag, tycker verkligen om att jag är inne i en sådan där period då man får må så himla bra. Då man inte har några negativa tankar. Då man kan känna sig extremt lycklig utav allt. Att man gillar situationen så mycket. 

Blev ingen uppdatering igår men hade ej tid. Är samtidigt som jag är inne på en bra period inne på en ganska planerad period. Men det känns skönt att vara tillbaka till den sk. verkligheten. Idag ska jag fortsätta må bra. Vill mest av allt sitta på Nodo med sällskap och något gott. Känna av höstkänslorna och värmen med fina. Mysa. 

16:e september 2013

  2013-09-16 / 20:14:48 / Vardagligt / 49 KOMMENTARER
Blev en bra dag, trots att det är måndag. Men jag tror faktiskt att jag börjat gilla måndagar allt mer. På något sätt är de riktigt mysiga och ger en hopp för nya möjligheter under veckans gång. Vad som sammanfattar denna måndag är: Några lektioner, några sådana där stunder och någon sån där helglängtan. Hur har er dag varit? 

En sån där söndag

  2013-09-15 / 19:59:09 / Vardagligt / 58 KOMMENTARER
Sammanfattning av dagen: En sån där söndag. Går inte förklara med ord. En fin söndag. Med fina personer. En sann septemberdag. Hur har eran varit förresten? Puss på er mina fina. 

Hur lycklig får man bli?

  2013-09-15 / 19:56:24 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
Denna söndag och denna helg har varit så himla bra. Jag uppskattade den så mycket. Jag har verkligen fått skratta mig lycklig. Jag har fått vara glad och må bra. Varit med nära och kära. Haft självförtoendet under en hel helg. Känt mig hel. Hjärta. Jag älskar verkligen livet just nu, det finns inget som jag skulle vilja ändra på. Denna höst och september har varit så älskvärd. 

What If

  2013-09-14 / 19:57:11 / Vardagligt / 79 KOMMENTARER
En bra dag. En så bra lördag. Denna lördag går att sammanfatta med: Trevligt sällskap, god lunchbuffe, shopping, uppdatering av garderoben och älskvärd tid med mina fina. Love love love. Den perfekta lördagen. Jag mår så himla bra just idag. Som jag hoppats att ni också gör. Puss på er. 

Saturday morning

  2013-09-14 / 08:24:00 / Vardagligt / 24 KOMMENTARER
Hej på er. Lördag idag. Underbart med andra ord. Hade en så bra gårdag, trots fredag den 13:onde. Ingen otur. Känner idag av den där lördagslyckan och har tänkt att ta vara på den. Idag ska jag shoppa i grannstaden, luncha på något mysigt ställe och umgås med fina. Och vara glad. 

Fredag den 13:onde

  2013-09-13 / 16:11:23 / Vardagligt / 13 KOMMENTARER
Har en av de bättre fredagskänslorna på riktigt länge. Och ser så mycket framemot denna helg, som jag hoppas blir som planerad. Den kan nog slå de flesta helgerna. Känns så himla bra. Ikväll blir det god middag och en kväll i Bergsviken. 

Torsdagskväll

  2013-09-12 / 21:12:13 / Vardagligt / 8 KOMMENTARER
Torsdagskväll. Älskar. Har varit en riktigt bra torsdag. Och kväll. Känns som att det är en sådan slags period just nu. Att man kan vara så lycklig av så små händelser. Det är som en slags känsla. Höst höst höst. Vem gillar inte denna lycka? Puss. Har planerat inför kommande helg och den verkar bli riktigt bra. Och kommande dag. 

It didn't leave me.

  2013-09-11 / 13:51:11 / Vardagligt / 76 KOMMENTARER
Det verkade inte som att viruset gått ur kroppen. Går inte riktigt att förklara hur jag känner eller hur jag mår. Denna dag spenderar jag hemma nerbäddad. Planerar. Funderar. Låter andra ta hand om mig. Kramas. Blir ompysslad. Och sover. Försöker krya på mig. Hoppas att det är så mycket bättre med er. Puss på er. Tycker om er. Och era fina kommentarer, speciellt dessa dagar. 

Detta inlägg verkar vara svår publicerat. Så vi får se när ni tar del av min dag. 

Sep. 10, 2013

  2013-09-10 / 18:15:17 / Vardagligt / 43 KOMMENTARER

Idag mådde jag mycket bättre så jag har spenderat min dag på Strömbacka skolan. Det har varit en allmänt bra dag. Har fått träffa vännerna. Har fått gå runt med ett leende. Jag känner att jag har kommit tillbaka. Bra tisdag helt klart.


Sep. 09, 2013

  2013-09-09 / 15:12:58 / Vardagligt / 80 KOMMENTARER

Mår inte så bra idag. Det är en sån där dag då man verkligen inte klarar av något alls och man vet inte riktigt hur man känner.

Det är en sån där dag som man känner sig sjuk. Då man är sjuk. Då man kan tycka lite extra synd om sig själv. Då man får bädda ner sig i täcket med en tekopp. Och några kataloger. Någon film. Och detta är hur min måndag sett ut.


Sep. 08, 2013

  2013-09-08 / 21:16:46 / Vardagligt / 31 KOMMENTARER

Vad jag har gjort under denna dag? Det jag skrev i morgonens inlägg. Inga speciella planer men det blev riktigt bra tillslut. Söndagar. Jag kanske har börjat gilla er.


Sep. 08, 2013

  2013-09-08 / 21:14:11 / Vardagligt / 3 KOMMENTARER

Idag har jag gjort det jag har velat. Det jag mår bra av. Jag känner att jag har mått så himla bra. Jag har fått uppleva en riktigt bra söndag. Kanske en av många. Det är något speciellt med denna dag. Det är en slags känsla som man har.

En sann höstdag. Det är vad det har varit. Jag är så redo för många fler sånna här dagar. Och kvällar.


Sep. 08, 2013

  2013-09-08 / 09:46:42 / Vardagligt / 45 KOMMENTARER

Söndagsmorgon. Vet aldrig vad jag riktigt tycker om denna dag. Jag tror jag både gillar och inte gillar den. Det beror så himla mycket på vem man är med och vad man gör. Hur man mår. Hur resten av helgen har varit.

Just idag så gillar jag söndagar. Det har varit en bra helg, som inte riktigt går att beskrivas. Idag njuter av den härliga hösten - Går omkring i den varma tröjan. Ser serier. Fotar. Skapar mysfaktor. Umgås med fina.


Sep. 06, 2013

  2013-09-06 / 07:47:00 / Vardagligt / 87 KOMMENTARER

Inviger min dunjacka denna fredagsmorgon. Matchar den med mina jeans och en stickad tröja. Fredagsklädseln är den skönaste. Som fredagen och fredagskänslan. Jag har saknat fredagskänslan. Ha en bra dag!


The definition.

  2013-09-05 / 21:03:50 / Vardagligt / 21 KOMMENTARER
Torsdag. En bra torsdag som kanske inte kunnat bli mycket bättre. Jag har verkligen en bra känsla nuförtiden. Det här är här och nu och det verkar som att det här kommer att bli en av de bättre höstarna någonsin. Den kanske kan bli sådär perfekt. Det känns verkligen att det är en säsong med nya förväntingar och allt annat som det innebär. 
 
Har inte mycket att berätta om den här dagen eller för stunden. Det händer mycket i mitt liv. Bra ting. Just ikväll skulle jag vilja läsa Fornis nya bok, som hon släppte för någon dag sedan och ta mig en sann tjejkväll. Det är definitionen av en perfekt början på hösten för mig. 

Sep. 05, 2013

  2013-09-05 / 11:40:41 / Vardagligt / 12 KOMMENTARER

Hade en riktigt trevlig kväll igår. En sann sån där höstkväll. De där som man verkligen uppskattar och tycker om. Då man bara myser och mår med trevligt sällskap och god mat. Känner att just nu är allt så himla bra. Då man känner att den här hösten ska bli den bästa av de alla. Tack för en bra kväll.


Autumn is here.

  2013-09-03 / 20:22:43 / Vardagligt / 68 KOMMENTARER
Att shoppa höstmåsten är något som jag tycker är så jäkla härligt. Man får en viss känsla. Man känner sig så mycket mer pepp på hösten då. Det är alltid så himla fina kläder som finns i affärerna. Och tonerna under den här perioden är så fina. Jag älskar hösttonerna. Och hösten, vilket jag måste nämnt över hundra gånger. Vad tycker ni om hösten och speciellt om höstkläderna? 
 
Idag blev det dock bara ögonshopping. Så nu har jag adderat fler plagg till min hitlist. Några plagg. Det som jag gärna skulle vilja ha är: En grå v-ringad tröja, den svarta klassiska blusen, kofta och scarf. Flytta in i min garderob. 
 
Och vad jag gjort under denna dag? Jag har haft en bra dag. En höstdag. En stadstur och några timmar i skolan. Med svarta skor och skinnjacka med en så mysig och grå stickad tröja. 

Sep. 03, 2013

  2013-09-03 / 09:08:34 / Vardagligt / 37 KOMMENTARER

Under denna tisdagsmorgon hade jag tänkt att sätta mig ner med lite bloggjobb. Det är ganska mycket som ska fixas. Jag har valt ut en design som jag snart byter till. Några nya kategorier lär tilläggas. Planer. Planer. Planer. Just nu känner jag av den där bloggkänslan. Och det känns så bra.

Två morgoninlägg efter varandra. Det märks att jag har sovmorgon. Jag älskar det. Det gör hela dagen så himla mycket bättre. Resten av dagen ska jag spendera i skolan och hade tänkt att köpa några plagg så jag är helt redo för hösten.


Sep. 02, 2013

  2013-09-02 / 09:13:25 / Vardagligt / 47 KOMMENTARER

Hej på er. Vilken härlig måndagsmorgon jag fick mig. Har bläddrat igenom den lokala tidningen, ätit en god frukost och fått inspiration från weheartit. En underbar start på dagen. Och på resten av veckan. Man borde alltid ha sånna här långa sovmorgon.


Sep. 01, 2013

  2013-09-01 / 21:25:06 / Vardagligt / 6 KOMMENTARER

Under just denna söndag har jag förberett mig inför den kommande hösten. Den nya månaden. September.

Jag har så många förväntningar om denna månad men inget som är planerat. Men det är det spontana som blir det man kommer ihåg. Det som blir bra. Det är skönt att kunna vara öppen för alla möjligheter. September, du kommer bli så himla bra. Och mysig. En sann höstmånad. Alla dessa kvällar. Och alla dessa dagar. Jag gillar det.


Sep. 01, 2013

  2013-09-01 / 21:18:25 / Vardagligt / 2 KOMMENTARER

Ännu en söndag som har gått. En bra söndag. Jag tror att jag har börjat tycka om dessa dagar. Söndagarna som man tar vara på. Söndagarna som man slipper vissa tankar. Söndagarna som gör så att man blir förväntansfull för kommande vecka. Söndagarna som bara måste finnas. Söndagarna som man mår bra på. Haha, vem kunde tro att jag en dag skulle känna så om denna dag? Jag gillar söndagar.