Följ min blogg med Bloglovin

  2013-12-08 / 14:22:11 / Vardagligt / 17 KOMMENTARER
 
Följ min blogg med Bloglovin
 
 

New blog

  2013-12-08 / 14:04:00 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
 

When it's time to say goodbye

  2013-12-08 / 14:01:31 / Vardagligt / 0 KOMMENTARER
För att fortsätta följa min vardag och vardagsbetraktelser så kolla in www.justmesarah.devote.se . Detta är min nya blogg som jag startade under morgonens gång. Jag hoppas ni kommer trivas lika mycket som jag gör och fortsätter att läsa. Puss på er.  
 
Det var dags för en ny start. Och det betydde en ny blogg och en ny bloggportal. Ses där. 

Andra advent

  2013-12-08 / 10:24:14 / Vardagligt / 11 KOMMENTARER
Godmorgon, så jäkla underbart och mysigt att det är andra advent. Jag är verkligen en person som mår så himla bra under juletiden. Det är långa morgnar med pepparkaksmys och de där julkänslorna. Det är en viss stämning, julstämning. Så har även denna adventsmorgon spenderats. 
 
Idag ska jag bege mig till staden och handla julklappar. Gatorna är snöprydda och i affärerna spelas julmusiken. Åh så mycket kärlek. Hur mysigt är det inte? Och mysa. Jag ska även försöka hinna med några måsten och så. Och kramas. 

14:31

  2013-12-07 / 14:30:03 / Vardagligt / 26 KOMMENTARER
Lördag idag och det är kärlek med andra ord. Lördagen är dagen som jag älskar, vare sig mående och vars man befinner mig. Jag ska alltid må bra på lördagar. Alla ska må bra under denna dag. Alla ska ha den där feel good-känslan. Alla ska känna att detta är så jäkla rätt. Det bara är så. Idag matchar jag mina slitna jeans med den orginella gråa tshirten och en svart kofta som jag nyligen fyndade på en runda i staden. 

IDOL

  2013-12-06 / 20:02:05 / Vardagligt / 34 KOMMENTARER
Ikväll så ska jag sitta framför tv:n, Idol-finalen är vad som kommer att underhålla mig under denna kväll. Gud vad länge sedan det var som jag hade en sann hemmakväll. I soffan. Med fina människor. Och med gotta. Så jag mår så bra av denna kväll då. Nu ska jag heja Elin till en vinst, för hon är så grym. Vem hejar ni på? 
 
 
 

Watch out for this

  2013-12-06 / 17:00:27 / Nytt/ Wanted / 23 KOMMENTARER
 
Watches
 
 

Watches
 
Något jag har fallit för den senaste tiden är - Guldiga klockor. Perfekt kombo. Så snygga. Dessa är mina favoriter som gärna skulle få matchas med någon outfit från min garderob. För att se vars de kommer ifrån så klickar du på bilden. Collagen är gjorda i Polyvore, som jag rekommenderar till er. 

6:e december 2013

  2013-12-06 / 15:46:50 / Vardagligt / 5 KOMMENTARER
Hej på er kära ni. Hur har dagen eran varit? Min har varit riktigt bra och jag börjar känna att jag är tillbaka. Det är vissa gånger man har den där känslan. Idag har jag inte gjort något alls utan mest bara varit. De flesta dagarna verkar se ut så, dock har jag tänkt att hitta på något nästkommande dagarna. Umgås med fina personer. Le. Känna att det här är livet. Gå några rundor på stan. Möjligtvis skapa minnen. Jag vill så gärna uppskatta den tid då jag mår bra. Den är så viktig att ta vara på. 
 
Nu hade jag tänkt att dra på mig det där leendet och just den där känslan - Det här klarar jag. Det här är jag värd. Jag är värd en asbra helg. 

Den enda vägen upp är ner

  2013-12-04 / 22:36:54 / Vardagligt / 10 KOMMENTARER
Det känns så bra att det börjar kännas lite bättre nu. Den enda vägen upp kan ibland bara vara ner. Det är en sann förbättring och det känns som att varje dag är något positivt och att man blir lite starkare. Man klarar lite mer. Man vågar vara sig själv. Man vågar vara den där riktiga personen. Man vågar leva på ett annat sätt. Man accepterar sina brister. 

Nu ska jag sova och förmodligen vakna upp i morgon bitti och ha en sån där härlig känsla. 

Love

  2013-12-04 / 19:40:44 / Nytt/ Wanted / 21 KOMMENTARER
 
En av favoriterna ur mina garderober som kommer ifrån Gina Tricot för någon hundralapp. Älska. 

4:e december 2013

  2013-12-04 / 10:36:06 / Vardagligt / 10 KOMMENTARER
Sarah, du är så otroligt duktig på att uppdatera. Applåder. De förklaringar jag har under dessa dagars icke-uppdaterande är att jag har haft fullt upp med annat. Med livet. Med mig själv. Att bara vara och inte uppdatera om vad jag gör på dagarna. Det är rätt så mycket fokus som ska läggas på en viss del i mitt liv, som är en kamp i sig och en viktig kamp. Vissa dagar har man ingen aning om vem som kommer att gå som vinnare ur det hela, men jag kämpar på och försöker att hålla uppe glöden. Så denna dag är jag relativt glad och har ett visst leende på läpparna. 
 
Jag ska även tillägga att era fina kommentarer värmer dessa dagar. Jag blir så rörd och vill ge er alla pussar och kramar. Ofantligt stor kärlek till er mina fina läsare. 

Första advent

  2013-12-01 / 08:41:20 / Vardagligt / 17 KOMMENTARER
Godmorgon på er denna första advents morgon. Känns otroligt bra att vakna upp till dessa känslor och till förväntan av den här månaden. Och att när man kollar ut genom fönstret och snön har kommit. Åh vad jag älskar decemberkänslorna. Man får en varm känsla. Idag ska jag baka lussekatter, gå omkring med bra känslor, bygga en snögubbe och vara. Kanske hinna med att julpynta lite smått. Det ska bli en bra dag och jag ska låta julkänslorna och julstämmningen komma.